Academy

26 november 2020

Bekijk hier het ORI-webinar 'Building a Single Source of Truth'

Gegevens die gebruikt worden in bouwprojecten worden vaak opgeslagen en gebruikt in verschillende databronnen (ERP, CRM, BIM, …). Omdat deze tools meestal niet met elkaar praten, blijven we achter met silo-informatie, waarbij de het extraheren en verzamelen van deze gegevens niet alleen tijdrovend is, maar ook zeer foutgevoelig.

 

In dit webinar van 25/11/2020, georganiseerd door ORI en Autodesk Construction Solutions, met de ondersteuning van het Agentschap Innoveren en Ondernemen, proberen we u wegwijs te maken in de wereld van innovatieve oplossingen die momenteel op de markt terug te vinden zijn, en die u kunnen helpen in de transitie naar een efficiënte digitalisatie van uw bouwprojecten.

 

Op de agenda

-       Het concept van Autodesk BIM 360

-       Verbonden workflows, van ontwerp over planning tot bouw en overdracht

-       De leiding over uw project behouden

-       Bedrijfsprocessen koppelen aan BIM 360

-       Het concept van een ‘digital twin'

-       Q&A

Expert aan het woord

ORI heeft voor deze sensibiliseringsessie Ives Veelaert uitgenodigd. Hij is Technical Specialist bij Autodesk, en gespecialiseerd in Autodesk datamanagementoplossingen. Voordat Ives bij Autodesk in dienst trad, was hij consultant en assisteerde hij advies- en ingenieursbureaus bij de implementatie van datamanagementsystemen binnen hun onderneming. Zelf gebruikt hij al 15 jaar Autodesk software, gaande van AutoCAD, 3DS MAX tot Revit en Vault.

In samenwerking met

Met ondersteuning van


Lees ook

Beleid

11 april 2024

Nieuwe EU-regels ter verbetering van de behandeling en hergebruik van stedelijk afvalwater

Op 10 april keurde het Europees Parlement het akkoord goed dat in januari 2024 met de Raad is bereikt over de herziening van de EU-normen voor waterbeheer en de behandeling van stedelijk afvalwater om de volksgezondheid en het milieu beter te beschermen.

lees meer

Partners

11 april 2024

Gidsen voor duurzaamheidsrapportage

Twee VBO-gidsen om grote ondernemingen en kmo’s te helpen bij hun ESG-rapportage

lees meer

Beleid

10 april 2024

Nieuw regelgeving voor voorschotten in overheidsopdrachten

De wet van 22 december 2023 heeft de regelgeving inzake overheidsopdrachten gewijzigd teneinde de toegang van KMO's tot die opdrachten te bevorderen. De belangrijkste maatregelen die door deze wet worden ingevoerd, hebben betrekking op de regels voor het toekennen van voorschotten.

lees meer