Commerciële partners

PelserHartman België

www.pelserhartman.be/

DIENSTEN, PRODUCTEN EN KENNIS

PelserHartman meet, tekent, maakt 3D modellen en BIM. Ook zijn we gespecialiseerd in monitoring en deformatieanalyse. Wil je meer weten over de diensten en producten van PelserHartman? Ons initiatief in Belgie heeft een beknopte overzichtelijke website. Klik hier om naar deze site te gaan.

 

Wil je in eerste instantie vooral veel kennis opdoen? Ons hoofdkantoor in Nederland heeft een wat uitgebreidere website met een Kennisbank. Klik hier om naar de NL-website te gaan.

 

SAMENWERKEN EN VEEL LEREN?

PelserHartman biedt oplossingen op het gebied van 3D meet- en tekenwerk voor uiteenlopende sectoren. Wij werken onder meer samen met de Nederlandse Rijksoverheid, aannemers, architecten, bouwkundigen en specialisten uit de industrie en archeologie. Ben je geïnteresseerd in een partnership met PelserHartman? Neem even contact met ons op.

Meteen in de praktijk alles leren? Doe dan eens een pilot project. Klik hier om dit aan te vragen.

 

MEER OVER PELSERHARTMAN

PelserHartman is een ingenieursbureau dat zich richt op het accuraat in kaart brengen van gebouwen, installaties en objecten. We zijn specialist in 3D scannen en 3D modelleren. Daarnaast adviseren wij anderen op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden. Vanaf de oprichting in het jaar 2000 hebben we ons gericht op het vinden van innovatieve oplossingen binnen ons vakgebied.

 

WERKEN MET SPECIALISTEN

Het team van PelserHartman bestaat uit ingenieurs, bouwkundigen en werktuigbouwkundigen die 3D inmeten tot hun expertise hebben gemaakt. Onze specialisten hebben niet alleen kennis van 3D scannen en 3D modelleren, maar ook van bouwkundige kwesties. Omdat we in staat zijn het probleem van onze klanten écht te begrijpen, kunnen we met de beste innovatieve oplossing komen. Geavanceerde technieken en nieuwe werkmethodes helpen deze oplossingen in de praktijk op te zetten.

 

ONZE MISSIE EN VISIE

Bij PelserHartman bieden we oplossingen voor complexe vraagstukken rondom meet- en tekenwerk. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat wij kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren en we onze partners en klanten optimaal ontzorgen. Door te focussen op praktische innovatie en nieuwe technieken direct in de praktijk te testen, ontwikkelen we continu nieuwe kennis en vaardigheden.