Commerciƫle partners

Promat

www.promat.com/nl-be/bouw/

Promat maakt het verschil met doorgedreven onderbouwing

Promat is al jarenlang een gerenommeerde aanbieder van passieve brandveiligheidsoplossingen. Een compleet assortiment gecertificeerde en geteste producten en systemen laat toe om betrouwbare brandveiligheidsoplossingen te realiseren. Met meer dan 60 jaar ervaring en knowhow zijn wij de ideale partner op wie u kunt rekenen om mensen, gebouwen en bezittingen te beschermen.

 

Net als u, sluiten we nooit compromissen op vlak van veiligheid.

Promat, een merk binnen de Building Performance divisie van Etex, staat bekend als een wereldwijde producent van brandwerende calciumsilicaatplaten, brandwerende intumescerende verven, brandwerende spuitmortels, brandwerende beglazing en een breed gamma aan Fire Stopping & Fire Sealing producten. Brandveiligheid behelst een combinatie van zowel actieve als passieve maatregelen. Zo kan je gebouwen en mensenlevens redden. Onze passieve brandveiligheidsoplossingen zijn producten die in een onderbouwde en uitbewerkte toepassing, een bepaalde brandweerstand bieden. Dat laat toe om een gebouw te compartimenteren en ervoor te zorgen dat een brand niet onmiddellijk uitbreidt naar andere delen van een gebouw. Door materialen gedurende een bepaalde tijd hun functie te laten behouden, win je kostbare tijd.

 

Vergeet de doorvoeringen niet

Een belangrijk onderdeel van passieve brandveiligheid is het brandwerend afdichten van doorvoeringen: een noodzakelijke stap om een correcte en veilige compartimentering te garanderen. In een gebouw worden de wanden, plafonds en vloeren doorkruist door allerlei buizen. Het is onze taak om die wanden en doorvoeringen te beschermen en te vermijden dat brand kan overslaan.

 

Gratis technisch advies en ondersteuning van planning tot uitvoering.

Het is de filosofie van Promat om niet alleen producten aan te bieden, maar vooral om een partner te zijn van zijn klanten. Wanneer studiebureaus met ons in zee gaan, kunnen ze rekenen op een doorgedreven onderbouwing.  Dit omvat niet alleen het helpen bij de keuze van de systemen en oplossingen, maar vooral ook de ondersteuning en begeleiding tijdens de planning en de bouw. We maken het verschil door gecertificeerde en onderbouwde systemen. We beschikken intern over bijzonder veel kennis rond de wetgeving inzake (passieve) brandveiligheid en stellen onze expertise met plezier ten dienste van de klant.