Operationele partners

Quality2Build

De zoekmachine van bouwmaterialen van gecertificeerde kwaliteit

www.quality2build.be/

Met het webplatform Quality2Build.be krijgen openbare en private gebruikers vlot toegang tot alle relevante informatie over gecertificeerde bouwproducten, bouwsystemen en bouwbedrijven in België. Via een handig en gebruiksvriendelijk zoeksysteem krijgt u rechtstreekse toegang tot alle normatieve specificaties, certificatiereglementen, certificaten, technische fiches en andere gerelateerde documenten of websitepagina’s met betrekking tot het product dat u zoekt.

 

Quality2Build is een gezamenlijk initiatief van BENOR, BUtgb (ATG) en COPRO, en de Belgische certificatie- en inspectie instellingen en laboratoria in de bouw.

 

De vermelde kwaliteitsverklaringen en kwaliteitsmerken zijn gebaseerd op geschiktheidsonderzoek en certificatie volgens de Belgische en internationale normen door onafhankelijke instellingen. Bedrijven die voor hun producten, bouwsystemen of diensten een goedkeuring of certificaat aanvragen, engageren zich om de kwaliteit ervan te verzekeren en worden daarbij op regelmatige basis gecontroleerd.

Quality2Build