Maa27
Netwerkevent

Circularia - Slotevent

Brussel

Inschrijven
Netwerkevent

Circularia - Slotevent

Op 27/03/2023 organiseert ORI, in samenwerking en met ondersteuning van VLAIO en Vlaanderen Circulair, het slotevent van het project Circularia. 

 

Binnen het project Circularia slaat ORI, de nationale sectororganisatie van advies- en ingenieursbureaus, de handen in elkaar met lokale ambtenaren actief in sport-, jeugd- en culturele gebouwen en infrastructuur. Samen hebben ze de kritische succesfactoren gedefinieerd voor processen in de circulaire bouweconomie, gaande van idee tot gebruik.

 

Het is de bedoeling dat Circularia een belangrijke referentie wordt op het vlak van de circulaire bouweconomie binnen Vlaanderen. Het boeiende traject dat ORI nu doorloopt met de vrijetijdssector, wil het later immers herhalen met andere sectoren.

 

U kan zich nu inschrijven voor het slotevent van het project, dat zal doorgaan op maandag 27/03/2023 in Maison de la Poste. Op deze site vindt u ook Gare Maritime, een belangrijk toonbeeld van circulair bouwen. Tijdens het evenement zal u worden geïnformeerd over de resultaten en bevindingen van het project, en kan u kennismaken met de partners die aan het project hebben meegewerkt. 

 

U krijgt na de presentaties de gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken met andere professionals uit de bouwsector, sport-, vrijetijds- en cultuursector.

 

We hopen u te mogen verwelkomen op deze interessante bijeenkomst. 

 

Meer informatie over het project: circularia.be.

Agenda

9u30 - 10u

Ontvangst 

 

10u - 10u05

Inleiding door Jan Parys, voorzitter van ORI vzw

 

10u05 - 11u30

Presentaties door ORI, David Nassen (IDEA Consult), de meewerkende organisaties uit de sport- cultuur- en vrijetijdssector (Cult!, Bataljong, Netwerk Lokaal Sportbeleid) en VLAIO.

 

11u30 - 12u

Rondleiding Gare Maritime

 

12u - 14u

Walking lunch en netwerkmoment

terug naar overzicht

Praktisch

Datum en tijd

27 maart 2023 om 10u00Locatie

Maison de la Poste
Picardstraat 5/7
1000, BrusselDeelnameprijs

Gratis, inschrijven is verplicht.

 

U kan zich inschrijven tot 23/03/2023.