Organisatie

27 januari 2023

ORI heeft een nieuwe directeur

Vincent Detemmerman is per 1 januari Christophe Hautier opgevolgd als directeur van ORI.

 

Vincent heeft voorheen verschillende managementfuncties vervuld bij Embuild (ex-Confederatie Bouw), zijn laatste functie aldaar was directeur Strategie, Innovatie en Internationaal.

Hij kent de bouwsector met zijn specifieke uitdagingen dus zeer goed. 

 

Vincent brengt een ruime ervaring mee in overheidsaangelegenheden, zowel in België als internationaal, en hij was succesvol in de uitvoering van de vele missies die een beroepsorganisatie kenmerken.

 

Het is met groot enthousiasme dat hij zich bij ons voegt om ORI dagelijks te leiden en invulling te geven aan de door het bestuursorgaan ontwikkelde visie.

 

Van harte verwelkomen wij Vincent Detemmerman bij ORI, en wensen hem alle succes toe!

 

Jan Parys,

Voorzitter ORI


Lees ook

Sector

3 maart 2023

Taxonomie van de circulaire economie: is de markt er klaar voor?

Een zeer interessant rapport werd onlangs gepubliceerd door de DGNB over de gereedheid van de bouwmarkt voor de verwachte toekomstige criteria van de EU taxonomie voor de circulaire economie, op basis van de toepassing van deze criteria op echte bouwprojecten.

lees meer

Maatschappelijk

3 februari 2023

KVAB - Standpuntvoorstelling 'Duurzaam beheer van infrastructuur'

Voorstelling door Luc Taerwe van het Standpunt 'Duurzaam beheer van infrastructuur' op 08-02-2023, Paleis der Academiën (Brussel), gevolgd door een panelgesprek.

lees meer

Leden

27 januari 2023

WB&E Façade Engineering wordt lid van ORI

WB&E Façade Engineering is een advies-, studie- en tekenbureau gespecialiseerd in gevelbouw en architecturale staalconstructies, actief op de Benelux markt.

lees meer